g

Airco

De Airconditioningsinstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden 12 maanden per jaar! De temperatuur in het voertuig is aangenaam constant. Hierdoor blijft u langer geconcentreerd en bereikt u veilig uw bestemming. Voor uw veiligheid biedt de airconditioningsinstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd.

Dit betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd.  Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de ontvochtigde lucht in het voertuig Verdraagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid is. Daarvoor moet u de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzondere factoren;

  • De verdamper regelmatig desinfecteren. Hier nestelen zich graag bacteriën , schimmels  en andere micro-organismen. Deze komen via het ventilatiesysteem in het interieur. Terecht en veroorzaken bij veel mensenonaangename,allergische reacties. Het enige dat hier helpt is het desinfecteren van de verdamper.
  • Het interieurfilter regelmatig vervangen. De filter is erg belangrijk voor de schone lucht in het interieur . Het filtert bijvoorbeeld pollen, stof en vuil uit de lucht. Het interieurfilter moet 1keer per jaar of om de 15.000 kms worden vervangen.Zorg ervoor dat de frisse lucht in uw auto ook daadwerkelijk fris is !

 

Autobedrijf Sprangers, uw totale aircoservice

De gratis airco check
Algehele controle van de airco installatie, met een preventief karakter.

Anti geur behandeling
Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het in  schakelen van de airco.

Afvullen van Aircosystemen.
Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco installatie door te weinig koudemiddel in het systeem.

Airco Reparaties
Het opsporen en verhelpen van lekkages ,het verrichten van reparaties.